Se lucrează la renovarea sectorului lactate din Piața Centrală

0
88
Sectorul de lactate din Piața Centrală este renovat, iar în scurt timp va avea o înfățișare schimbată: „Se schimbă lucrurile și la Piața Centrală din Târgu Jiu! Obiectivul intră, treptat, într-o serie de schimbări majore, menite să ducă la modernizarea comerțului din acest sector.
Ne dorim să avem producătorii locali în față și asigurăm mesele necesare pentru ca aceștia să-și poată comercializa produsele. La începutul anului viitor vom reorganiza întreaga suprafață a pieței și sunt sigur că atât adevărații producători, cât și cetățenii vor fi mulțumiți!
Adrian Sichitiu și Sandu Neagoe, cei ce se ocupă în acest moment de Piața Centrală, au făcut treabă bună și schimbările au început să apară.
În această perioadă se lucrează la sectorul de lactate care va deveni mult mai primitor. Este timpul să modernizăm și acest obiectiv, în așa fel încât să răspundă nevoilor cetățenilor din Târgu Jiu.
Odată cu aceste schimbări, se renunță la vechile metehne, iar activitatea pieței devine ceea ce ar fi trebuit să fie dintotdeauna.
Ne dorim o piață modernă, cu produse naturale, proaspete, provenite de la fermele din apropiere. În acest fel toată lumea va avea de câștigat“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pe pagina de Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.