Polițiști, înjurați și amenințați de doi scandalagii (VIDEO)

0
217

Doi polițiști care au venit să aplaneze un scandal care a avut loc în comuna Stănești au fost la un pas să fie agresați de doi scandalagii aflați sub influența alcoolului. Aceștia i-au amenințat și îmjurat pe oamenii legii.
Cei doi, potrivit martorilor, au fost protagoniștii unui conflict.
Un martor a înregistrat scandalul.
„Urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, reuşind imobilizarea unui bărbat, moment în care, mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scăpa.
Imediat, poliţiştii, prezenţi la faţa locului, au solicitat sprijin, astfel încât, spre localitatea respectivă, au fost redirectionate echipaje de ordine publică şi ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale.
În prezent, unul dintre cei doi agresori, un tânăr, de 23 de ani, din judetul Buzău,se află in custodia Politiei, iar celălalt, a fost identificat şi este căutat de către forţele de ordine.
Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj.
Precizăm că, la momentul intervenţiei în cadrul unui eveniment, poliţiştii acţionează gradual si proportional, scopul nostru fiind evitarea escaladarii conflictului, prevenirea actelor de violenţă si foarte important, salvarea de vieţi“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj“, au anunțat reprezentanții Poliției Gorj.
Ulterior, aceștia au anunțat că a fost prins și cel de-al doilea scandalagiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.