Peste 170 de gorjeni au fost amendați pentru că au ieșit din casă în mod nejustificat

0
142

Polițiștii au aplicat, luni, 172 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea condițiilor în care se poate realiza circulația persoanelor în perioada stării de urgență. Valoarea sancțiunilor se ridică la 220.350 lei.
Totodată, polițiștii locali au aplicat 6 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea Ordonanței Militare Nr. 3/2020, în valoare totală de 1.600 lei.
De asemenea, jandarmii gorjeni au verificat respectarea interdicției de a părăsi locația de izolare, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID -19, la 199 persoane. Au fost sancționate contravențional 24 persoane, din Târgu Jiu, Motru, Târgu Cărbunești, Rovinari si Novaci, din cauză că nu au respectat măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID- 19. Valoarea totală a amenzilor aplicate de jandarmi se ridică la suma de 14.800 lei.
„Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, au executat misiuni de menținere a ordinii publice în zona a 10 centre de carantină, însoțirea a 7 transporturi de persoane spre centrele de carantină sau în tranzit pe raza județului Gorj, precum și asigurarea ordinii publice la punctul de triaj constituit la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu“, se arată într-un comunicat al Direecției de Sănătate Publică Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.