Doi tineri polițiști din Târgu Jiu au salvat viața unui șofer implicat într-un accident rutier

0
113

Doi tineri din Târgu Jiu, care sunt polițiști în București, au reușlit să salveze viața unei persoane implicate într-un accident de circulație.

„Vlad (21 ani) şi Daniel (22 ani) sunt colegii noştri care noaptea trecută se întorceau din Târgu Jiu în Bucureşti, unde își desfăşoară activitatea ca poliţişti, la Secția 20, respectiv Secția 7 Poliție.

În zona pasajului Victoriei au observat o mașină ce le-a atras atenția, deoarece se deplasa sinuos. După ce au depășit autoturismul, simțind o stare de pericol, au continuat să urmărească traseul autovehiculului și au văzut momentul impactului, șoferul lovind un stâlp al pasajului.

Imediat colegii noștri au reacţionat şi au mers la maşină, găsind în interior şoferul aproape inconştient. I-au acordat primul ajutor la faţa locului, au apelat 112 și, totodată, au decuplat bornele de curent de la bateria acumulator pentru evitarea unui pericol de explozie.

Felicitări, Vlad și Daniel, pentru intervenția promptă! Datorită vouă o viață a fost astăzi salvată“, se arată într-o postare a Direcției Generale de Poliției a Municipiului București.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.