Competiție sportivă pentru persoanele cu dizabilități la Suseni

0
925

Ediția a VIII-a a „Cupei Susenilor“ se va desfășura în perioada în perioada 14-15 mai la Complexul de Îngrijire Suseni. Competiția este destinată exclusiv persoanelor cu diverse grade de handicap, instituționalizate sau neinstituționalizate.

Acțiunea este organizată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copilului (DGASPC) Gorj și are ca scop  promovarea unei imagini pozitive a persoanelor cu dizabilități, cât și pentru combaterea percepțiilor stereotipice cu privire la acestea.

La ediția din acest an vor participa persoane cu handicap din Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea.
Probele din cadrul competiției sportive vor avea loc marți, 15 mai 2018, începând cu ora 09:00 și vor consta în: alergare normală, aruncarea mingii de baschet la coș, tenis de masă, alergare cu căruciorul cu rotile 30 m, aruncare cu cercul, șah și table. Evenimentul sportiv se va încheia la ora 12.30 cu o festivitate de premiere, iar câștigătorii vor primi diplome, cupe și medalii.
Ansamblul Folcloric ”Cheile Oltețului” al comunei Polovragi și Ansamblul Artistic Profesionist ”Doina Gorjului” vor susține câteva momente de dansuri și obiceiuri gorjenești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.