Posturi scoase la concurs de patru primării

0
1196

Primăriile a patru localități din județul Gorj fac angajări. Primăria comunei Baia de Fier organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției publice de execuţie, vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Compartimentului Urbanism, Amenajarea Teritoriului, Amenajări și Control. Candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în următoarele domenii: arhitectură sau urbanism, studii inginerești, specializarea construcții. De asemenea, se solicită o vechime în specialitatea studiilor de minimum nouă ani.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 8 aprilie. Proba scrisă va avea loc pe data de 30 aprilie, iar interviul pe 4 mai.

Post de consilier debutant la Primăria Peștișani

Primăria comunei Pestișani caută să organizeze, pe perioadă determinată, consilier, grad profesional debutant, la Compartiment Agricol. Fond Funciar. Candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul ştiinţelor inginereşti. Nu se solicită vechime.
Dosarele se depun până pe 2 aprilie, iar pe 5 aprilie se va desfășura proba scrisă.

Funcție de șef de birou scoasă la concurs la Primăria Scoarța

Primăria Comunei Scoarța organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de conducere vacante de şef al Biroulului achiziţii publice, protecţia mediului şi administrativ. Candidații trebuie îndeplinească următoarele condiții: să fie absolvenți de studii superioare în profilul economic, specializarea finanțe-contabilitate; să fie absolvenți de master sau de studii post-universitare; vechime în specialitatea studiilor de doi ani și să fie numiți într-o funcție publică din clasa I. Proba scrisă se va desfășura pe data de 27 aprilie, iar interviul pe 30 aprilie.

Post vacant de femeie de serviciu la Primăria Urdari

Un post de femeie de serviciu este scos de concurs de Primăria comunei Urdari. Se solicită studii superioare cu diplomă de bacalaureat, iar candidații nu trebuie să aibă vechime în muncă. Data limită de depunere a dosarelor este 10 aprilie. Proba scrisă va avea loc pe 18 aprilie, iar interviul pe 20 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.