Oseminte de copil mic găsite zidite sub cada de la baie. Descoperirea fost făcută într-o garsonieră din Bîlteni

0
1215

Un bărbat care a cumpărat un apartament în localitatea Bîlteni a făcut o descoperire șocantă în timp ce efectua lucrări de renovare la baie. Acesta a găsit sub zidul de cadă oseminte umane, posibil ale unui copil mic. Bărbatul a sunat la 112 și poliția a venit la fața locului. Osemintele au fost duse la Serviciul de Medicină Legală, pentru a fi examinate, dar după primele analize par să fie de la un copil. „Am crezut la început că sunt bucăți de fier și chiar am chemat un priten să le ia și să ducă la fier vechi. Apoi, când am găsit mai multe mi-am dat seama că sunt de om“, povestește proprietarul locuinței.

Vecinii au aflat despre teribila veste și sunt îngroziți, mai ales că fosta proprietară, o bătrână, se plângea mereu de faptul că are vedenii cu copii mici care plâng ți vin către ea s-o strângă de gât. „Nu o prea lua nimeni în seamă, deși ea era speriată. Credeam că e bătrână și nu mai gândește bine“, spune un vecin.

Acum, proprietarul vrea să doneze garsoniera pe care a plătit 10.000 de lei unei persoane sărmane, pentru că nu mai vrea să locuiască acolo împreună cu familia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.