Mesajele liderilor politici după anunțul trecerii în neființă a lui Nicolae Mischie

0
856

Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Nicolae Mischie, s-a stins din viață, astăzi după-amiază. Acesta era internat la Spitalul Elias, din București, decesul survenind în urma unei infecții severe.

Senatorul PSD Florin Cârciumaru și-a arătat regretul față de dispariția lui Nicolae Mischie printr-o postare pe pagina sa de socializare: „Nicolae Mischie a incetat din viata! Imi este foarte greu sa transmit un mesaj prin care sa-mi exprim regretul trecerii sale in nefiinta. Sunt una dintre multele persoane care ii datoreaza acestuia drumul politic si nu numai. Ramane in memoria mea si a colegilor ca un om cu suflet mare, ca un adevarat lider, care a stiut sa lupte pentru judetul nostru. Foarte multe lucruri realizate in municipiu si judet i se datoreaza lui Nicolae Mischie.
Sincere condoleante familiei! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”. Dian Popescu a transmis condoleanțe familiei: „Condoleanțe familiei celui care ani la rând a condus județul Gorj, Nicolae Mischie. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”. Și viceprimarii municipiului Târgu-Jiu au transmis gândurile lor familiei îndurerate. „Am aflat cu tristețe despre decesul fostului președinte al Consiliului Județean Gorj și al PSD Gorj, Nicolae Mischie. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei”, a postat vicele Aurel Popescu. „Un spirit care a ars puternic timp de 73 ani! De la căldura acestei flăcări s-au încălzit mulți. Nicolae Mischie a încetat din viață, Dumnezeu sa îl odihnească!”, a scris viceprimarul Adrian Tudor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.