Handbaliștii Clubului Sportiv Novaci ating performanță după performanță! Vor juca Turneul Semifinal Juniori II la Severin

0
2987

Pasiunea pentru sport în general și cea pentru handbal, în mod special, îi unește pe băieții care fac parte din echipa Clubului Sportiv Novaci și care sunt antrenați de profesorul Manuel Colțescu. De la an la an, rezultatele băieților au fost din ce în ce mai bune. La începutul lunii mai, echipa CS Novaci, compusă din elevi ai Liceului din oraș și din băieți din localitățile învecinate, va juca în Turneul Semifinal Juniori II la Drobeta Turnu-Severin, competitive națională foarte importantă.

Turneul semifinal Juniori II -handbal băieți, competiție națională de prestigiu, se va desfășura în perioada 2-6 Mai 2018, la Drobeta Turnu-Severin. Din echipa care va juca la turneul național Juniori II fac parte, potrivit lui Manuel Colțescu, următorii sportive de performanță: Frumușelu Mădălin, Sîiu Florin, Barbut Claudiu, Andrei Valentin, Ionica Flavio, Gheorghe Armând, Teodorescu George, Marcu Eduard, Mutu Bogdan, Smarandoiu Albert, Mohamed Rami Ionut și Drugă Alexandru. Jucătorul Andrei Valentin a fost convocat și la lotul naționalei de junior la handbal a României în 2017. „Calificarea la campionatul national de junior II al României este o reușită considerabilă pentru echipa noastră. Suntem echipa care vine din cel mai mic oras, comparative cu celelalte localități din care provin restul competitorilor. Susținerea noastră financiară se datorează edilului Dumitru Leuștean, căruia îi mulțumim pe această cale! Mereu ne-a sprijinit! Băieții sunt pasionați, responsabili, devotați. Le-am transmis și lor pasiunea mea pentru sport. Am băieți care vin din Motru sau Vâlcea, când nu au cu ec să vină mă duc după ei și duc și acasă. Suntem uniți, ca o familie care iubește handbalul și ne dorim să avem rezultate din ce în ce mai bune”, a spus, pentru Viața Gorjului, antrenorul Manuel Colțescu, profesor de sport la Liceul Teoretic Novaci.

Palmares de invidiat

De-a lungul anilor, echipa de handbal a Liceului Novaci a obținut rezultate bune: au jucat în turneul semifinal de la Reșița și final la minihandball de la Baia Mare, turneul semifinal la juniori 4, turneul semifinal la juniori I de la Turda. Manuel Colțescu își antrenează băieții la final de săptămână, aceștia fiind și elevi care au note și medii bune la școală. „Suntem un nucleu omogen, după cum am mai spus. Ei sunt elevi buni și la școală, au note între 8 și 10. (…) La Novaci, echipa a mai avut rezultate foarte bune și înainte să fiu eu antrenor. Pasiunea i-a unit și motivate mereu. (…) Am jucători care acum sunt studenți, au plecat din Gorj și joacă handbal de performanță la Craiova, Timișoara, chiar și în Anglia am un băiat. Avem și la Târgu-Jiu la echipă. Cu mulți am început pregătirea din clasa a IX-a și au avut o pornire bună. Muncesc mult, și ei și eu, dar ne dorim rezultate cât mai bune. Le sunt și mama și tată, mai ales în deplasări. V-am zis, suntem ca o familie!”, a mai adăugat antrenorul Manuel Colțescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.