Frumoasa și talentata Larisa Goșa din Dragotești adoră muzica populară! „Mi-ar plăcea să studiez vioara și naiul”

0
2423

Talentata Larisa Goșa are 16 ani și învață la Colegiul Tehnic Mătăsari. De ceva vreme, Larisa a descoperit că, la fel ca sora sa mai mică, are talent la muzică. Așa că nu pierde nicio ocazie de a îi încânta pe cei care vor să o asculte cântând superbe melodii populare gorjenești. A participat și la concursuri, talentul fiindu-i astfel recunoscut și apreciat și de specialiști.

Originară din satul Corobăi al comunei Dragoteșri, Larisa Goșa face parte dintr-o familie de oameni muncitori, care își susțin fiicele și le-au dat o educație bună. Larisa Goșa are 16 ani și învață la Colegiul Tehnic din comuna Mătăsari. „Muzica este un hobby. În viitor aș vrea să studiez la Academia de Studii economice din București urmând contabilitate și informatică de gestiune. Sora mea lua lecții de canto și însoțind-o la repetiții am descoperit că pasiunea mea este muzica și că pot merge mai departe pe această pasiune. Nu am avut ocazia să învăț un instrument, dar pe viitor mi-ar plăcea să studiez vioara și naiul. Nu am descoperit de foarte mult timp această pasiune, este la nivel de hobby. Având timpul ocupat cu școala doar în weekend și seara după ce îmi termin lecțiile pentru școala pot repeat”, a spus, pentru Viața Gorjului, Larisa Goșa.

Colaborarea cu un studio de înregistrări, plan de viitor

Unul dintre oamenii care o sprijină foarte mult pe Larisa Goșa, în afară de părinții săi, este profesorul de istorie Angelica Necșulea. Fire sensibilă, organizatoare a unor manifestări culturale de execepție, Angelica Necșulea le-a încurajat mereu pe surorile Goșa să investească timp în pasiunea lor pentru muzică. „Am participat la diferite concursuri cu profesoara mea de istorie, Necșulea Angelica, care mă susține foarte mult. Am participat la diferite evenimente private și familiare alături de oameni dragi mie, în care am organizat un mic spectacol cu sorioara mea. Am participat la urmatoarele concursuri și spectacole: Zilele Comunei Bolboşi, Simpozionul Județean Dragobetele (Zeul iubirii la români), concursuri istorice dedicate unor zile istorice: 1 Decembrie, 24 Ianuarie, 9 Mai”, a afirmat Larisa Goșa. Fata își dorește ca pe viitor să poată colabora și cu un studio de înregistrări. „Această pasiune și sprijinul oamenilor care mă susțin și au încredere în mine, m-a ambiționat să merg mai departe și să împlinesc un nivel mult mai înalt. Planurile mele de viitor regăsesc ambele obiective, dezvoltare personală privind studiile, cât și pasiunea pentru muzică”, a declarat talentata adolescentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.