Elena Cojocaru, micuța artistă care transmite emoții puternice prin operele sale! „Este modul ei de a comunica și de a călători!”

0
3391

Bucuria mamei și a bunicului său, Elena Cojocaru are 13 ani și este din Văgiulești. Copila este elevă a Școlii Gimnaziale din comună și își dorește să studieze la Liceul de Arte din Târgu-Jiu pe viitor. Fetița cea talentată locuiește cu bunicul matern, el fiind și cel care o însoțește la terapie, fie că merg la Timișoara sau Brașov, acesta îi este mereu alături, indiferent de sacrificiile pe care trebuie să le facă. „Elena locuiește cu bunicul, tatăl meu, care este totul pentru ea și invers.Toată familia este alături de ea, dar ceea ce este Elena azi i se datorează bunicului, căruia fetița mea îi spune tati”, a declarat, pentru Viața Gorjului, Janina, mama Elenei, micuța artistă din Văgiulești.

Elena cochetează cu desenul de mică, dar în ultima perioadă picturile sale atrag din ce în ce mai mulți pasionați de artă! Janina, mama artistei a creat o pagină de Facebook specială, acolo unde cei interesați de picturile micuței artiste le pot admira și chiar cumpăra. „Mă numesc Elena, am 12 ani și am TSA; să desenez, mă definește. Așa pot eu să mă exprim, așa transmit multe emoții ce în cuvinte, nu reușesc să le expun”, este prezentarea paginii „Elena’s work”. A început să deseneze de când era mică, iar bunicul a sprijinit-o mereu. Elena a avut și are o copilărie fericită, iar bunicul și mama fetiței fac tot posibilul ca micuței să nu îi lipsească nimic.

  

Călătorește prin desenele sale

Pasiunea pentru desen a apărut când Elena a aflat despre „existența” poneilor din cărțile pe care bunicul i le citea. A început să deseneze și atunci bunicul a descoperit cu bucurie că Elena se poate exprima prin artă, i-a urmărit dezvoltarea și a încurajat-o mereu să exerseze și să își folosească imaginația pentru a crea tablouri minunate. „Elena cochetează cu desenul de micuță, întâi erau poneii (cei mai buni prieteni ai ei-my Little Poney) erau peste tot; apoi ușor, ușor am început să încercăm și altceva. Prin desen Elena transmite emoții ce nu reușește să le exprime verbal este modul ei de a comunica și de a călători. Petrece foarte mult timp desenând și are foarte multe picturi pe care le am expus pe o pagină special create pentru a expune munca ei. Vrem să o stimulăm să deseneze și să îi arătăm că, deși este un copil special, poate să își găsească drumul în viață. Desenele pot fi și achiziționate pentru o sumă modică pe care o folosim pentru achiziționarea produselor necesare pentru a continua cu picture!”, a spus Janina, mama micuței artiste. Deja două dintre lucrările sale au fost achiziționate de o minunată doamnă care o încurajează mereu pe Elena să picteze, pentru că aduce multă bucurie în sufletele celor care îi privesc lucrările. O puteți ajuta pe Elena să se bucure în continuare de pasiunea sa, achiziționându-i lucrările! Pagina sa: https://www.facebook.com/elenaspaint/?ref=br_rs

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.