Rezultate bune pentru elevii Colegiului Tehnic „Magheru” la olimpiadele județene!

0
2565

După etapa județeană a Olimpiadelor din aria curriculară Tehnologii, Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” se mândrește cu elevii care au obținut rezultate bune și foarte bune. Zeci de elevi au participat la fazele județene ale olimpiadelor școlare la diverse materii, foarte mulți dintre ei reușind să obțină rezultate foarte bune. Patru elevi vor reprezenta Gorjul la fazele naționale ale unor materii precum: Tehnician ecolog și protecția calității mediului, Tehnician analize produse alimentare. Felicitări și dascălilor și elevilor!

Patru elevi ai acestui prestigios colegiu s-au calificat la fazele naționale ale olimpiadelor școlare. În tabelul de mai jos sunt amintiți toți elevii care au obținut premii la Olimpiada de tehnologii, faza județeană.

Nr. crt. Numele și prenumele Calificarea Clasa Locul obținut
1. Pora Gheorghe Tehnician ecolog și protecția calității mediului XI I
2. Vătuiu Bogdan Tehnician ecolog și protecția calității mediului XI II
3. Tomoiu Crina Tehnician ecolog și protecția calității mediului XI III
4. Bălan Cosmin Tehnician ecolog și protecția calității mediului XI IV
5. Ularu Mădălina Tehnician ecolog și protecția calității mediului XII I
6. Ciobanu Petruța Tehnician analize produse alimentare XI I
7. Ciobanu Daniel Tehnician analize produse alimentare XI II
8. Hîrșu Zanfira Simona Tehnician analize produse alimentare XI III
9. Ișfan Andreea Tehnician analize produse alimentare XI IV
10. Ciulavu Denisa Tehnician analize produse alimentare XII I
11. Enache Elena Tehnician analize produse alimentare XII II
12. Șcheau Vlad Tehnician în instalații electrice XI II
13. Saraolu Robert Tehnician în instalații electrice XI III
14. Aveloiu Cosmina Tehnician în instalații electrice XII III

Potrivit conducerii acestu colegiu, în ciuda unei dotări precare, cadrele didactice de la Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” au reușit și în acest an să pregătească elevii pentru participarea la acest concurs. „În școala noastră pregătirile încep încă din septembrie. Sunt identificați elevii cu potențial și sunt îndrumați de profesorii ingineri pe parcursul orelor din programul școlar, dar și suplimentar. Este un efort de echipă. Le mulțumesc tuturor elevilor, dar mai ales colegilor mei: Grecu Tatiana, Mareși Luminița, Mocanu Emilia, Linoiu Călin, Uscătescu Ramona, Dănăricu Carmen, Crăc Elena, Rada Lavinia, Mihai Camelia și Dragomirescu Violeta. De asemenea, le doresc mult succes la etapa națională, iar până atunci „spor la treabă”! Avem speranța că la un moment dat, comunitatea locală își va întoarce privirea și către colegiul nostru, care dispune de un spațiu foarte mic și de dotări rudimentare și care este mereu ultimul pe lista de investiții, neinteresând pe nimeni rezultatele acestei școli: olimpiade școlare județene și naționale, dar și promovabilitatea la bacalaureat, mult peste celelalte colegii tehnice din oraș. Elevii și cadrele didactice de la Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” merită o atenție mai mare din partea autorităților locale”, a declarat, pentru Viața Gorjului, director profesor Carmen Vulpe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.