Premii importante pentru sportivii motreni! Au participat la Cupa ,,Caraimanul” de la Bușteni

0
1464

În perioada 16 – 18 februarie,  sportivii de la Clubul Sportiv de lupte Motru, legitimați la CSA Steaua București, au fost prezenți la Cupa ,,Caraimanul” de la Bușteni și au câștigat numeroase premii importante. Motrenii au câștigat medalii și trofee, demonstrând încă o dată că pasiunea și munca lor sunt răsplătite.

 

Peste 150 de sportivi de la 15 cluburi din țară au participat la competiția de la Bușteni, aflată la cea de-a VI-A ediție. Motrenii au câștigat cel de al II-lea loc, imediat pe podium după clubul organizator al concursului – Caraimanul Bușteni. Anul acesta, rezultatul a fost mai bun, căci în 2017, motrenii s-au clasat pe locul 3 cu echipa. Astfel, câștigătorii sunt: Roibu Daniel – locul 1, Gogan Alex – locul 1, Mândrilă Valentin- locul 2, , Gogan Felix – locul 2, Mormodol Mădălin – locul 3, Rovența Șerban – locul 3, Pasc Daniel – locul 3, Roibu Jan – locul 3, Gheorghiu Adrian – locul 2, Kocsis Stefan – locul 2.

,,Ne pregătim pentru Campionatul Național de copii 7-8 ani și 9-11 ani, din iunie de la Targu Mures, unde sperăm la cel puțin 3 campioni. Vreau să aduc mulțumiri domnului Primar Țuilă Florinel, care îi sprijină și îi ajută, oferindu-le sala de antrenamente de la Căminul Cultural Lupoaia”, a declarat antrenorul Clubului de la Motru, Ionuț Pușcașu pentru site-ul Motru Știri locale. Pușcașu este  deținător a nenumărate titluri naționale și internaționale:  este vicecampion european, vicecampion mondial şi campion naţional la seniori, categoria 75 kg, lupte greco-romane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.