Miss România 2017, târgujianca Elvira Bolovan, pe scena semifinalei Eurovision: „Muzica este totul pentru mine, nu mă văd făcând altceva!”

0
5518

Elvira Bolovan, din Târgu Jiu, a fost desemnată „Miss România 2017“ în luna noiembrie. Frumoasa tânără are 17 ani și este acum elevă a Colegiului Naţional de Arte „Dinu Lipatti” din Bucureşti. În perioada în care a locuit la Târgu-Jiu, ea a studiat la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”. Elvira Bolovan studiază vioara și pianul, îi place muzica uşoară, dar visul ei este să devină o cunoscută solistă de operă. „Acum o săptămână, am cântat alături de prietena mea Elena Hasna la semifinala Eurovision de la Craiova, în backing vocals cu Gabriela Munteanu, o prietenă de la Galați. Muzica este totul pentru mine, chiar dacă am rezultate foarte bune la învățătură, nu mă văd făcând altceva. Îmi voi urma visul și sper să ajung o cântăreață cunoscută”, spune Elvira Bolovan. În cele ce urmează puteți afla povestea celei mai frumoase românce, un om modest, talentat și decis să reușească să atingă cele mai înalte culmi ale succesului în domeniul muzical!

  

Elvira Bolovan este una dintre cele mai frumoase românce, câștigând titlul de „Miss România” în toamna anului trecut. Tânăra studiază muzica la Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti” din București și își dorește să ajungă o cunoscută și apreciată cântăreață de operă. Frumoasa Elvira Bolovan are o voce extraordinară, iar specialiștii sunt de părere că are mari șanse să își împlinească visul. În semifinala Eurovision de la Craiova, Elvira Bolovan a susținut-o pe prietena sa târgujianca Elena Hasna, Miss România 2017, fiind „backing vocals” alături de Gabriela Munteanu. Cel mai mare vis al Elvirei Bolovan, care a descoperit că are ureche muzicală încă de la grădiniță, este să reușească să cucerească marile scene ale lumii! De mică a și început să ia lecții de vioară, acesta fiind unul dintre instrumentele preferate ale tinerei. „Am luat primele lecții de vioară cu profesorul fratelui meu, domnul Daniel Bârsac, apoi am mers la Liceul de Muzică din Târgu-Jiu unde am studiat vioara cu doamna profesoară Doina Chesnoiu. Din timpul petrecut la Liceul Constantin Brăiloiu îmi amintesc cu plăcere de profesorii care m-au ajutat să mă formez ca om și mi-au îndrumat pașii spre o cariera muzicală. Aceștia sunt: d-na Florescu Mihaela, d-na Mănescu Mariana, d-na Liliana Ștefănescu, d-nul Cetean Ilie, d-na profesoară de canto Olimpia Bălășoiu și d-na directoare Daria Haidău. De asemenea, o să îmi aduc aminte cu plăcere de toți colegii mei, mai ales de prietena și colega mea de bancă, Sandra Bărănescu, una dintre cele mai bune voci pe care eu am auzit-o. În paralel cu studiul în cadrul liceului, de la 10 ani am mers la Palatul Copiilor, unde am studiat muzica ușoară sub îndrumarea profesorului Laurențiu Pănoiu, iar apoi la școala de canto „Vivox“ cu profesorul Viorel Gavrilă. Acum sunt elevă la Colegiul Național Dinu Lipatti din București la clasa de canto clasic a doamnei profesoare Floriana Pliundra”, a spus Elvira Bolovan pentru publicația Viața Gorjului.

 

Pe scena Eurovision alături de prietena sa, Elena Hasna

Pe talentata cântăreață Elena Hasna o cunoaște de mulți ani, fiind prietene. Așa că ideea de a colabora pentru semifinala preselecțiilor Eurovision, care a avut loc la Craiova, le-a surâs. A fost o experiență frumoasă, care a presupus multă muncă! „Acum o săptămână, am cântat alături de prietena mea Elena Hasna la semifinala Eurovision de la Craiova, în backing vocals cu Gabriela Munteanu, o prietenă de la Galați. Am repetat împreună, ajutate de profesorul Lucian Darie. A fost o experiență pentru fiecare, nu e ușor să faci un spectacol la un asemenea nivel. Indiferent de rezultat, a fost o reușită. Pe Elena o cunosc de când am început să frecventez cursurile de muzică ușoară la Palatul Copiilor, am crescut împreună, între noi e o diferență de vârstă de șase luni, am mers la multe concursuri. Faptul că am învățat și am concurat împreună, ne-a ajutat să evoluăm. Pentru că pe amândouă ne strigă „Eli“ și semănăm la chip, de foarte multe ori ni s-a întâmplat ca lumea să ne confunde. Despre Elena, pot spune că are un caracter frumos și o voce care a dus-o și o va mai duce pe marile scene”, a declarat Elvira Bolovan.

 

Talentul muzical a ajutat-o să câștige titlul „Miss România“

Câștigarea titlul de cea mai frumoasă româncă i-a adus mai multă încredere în forțele proprii. Este și mai hotărâtă ca înainte să persevereze în muzică, să fie din ce în ce mai bună și să își îndeplinească visul! De-a lungul anilor, Elvira Bolovan a fost apreciată pentru talentul său muzical, fiind câștigătoarea multor premii. „Participarea la concursul Miss România și câștigarea titlului național m-au ajutat să am mai multă încredere în mine, să perseverez în muzică, pentru că eforturile îmi sunt recunoscute, iar eu rămân aceeași persoană veselă, prietenoasă, un om de încredere, pe care te poți baza. (…) Am participat la multe festivaluri și concursuri de muzică, cel mai important pentru mine fiind Festivalul San Remo Junior, unde am participat alaturi de Grupul «Vivox», câștigând Trofeul și cu această ocazie țin să-i mulțumesc domnului Viorel David – un adevărat exemplu pentru mine, care a făcut posibilă participarea mea la acest festival”, a spus Elvira Bolovan, Miss România 2017.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.