RECORD: Polițiștii sibieni au prins un șofer din GORJ care avea permisul suspendat de 47 de ori

0
1353

Un gorjean a fost prins, în week-end, de polițiștii sibieni conducând pe drumurile publice deși avea permisul suspendat de 47 de ori.

Evenimentul a avut loc în data de 27 ianuarie, pe DN 14. Polițiștii rutieri din județul Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Ruși de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Gorj. Cu ocazia verificării permisului în baza de date, oamenii legii au aflat cu stupoare că bărbatul din Gorj avusese permisul suspendat de 47 de ori! „În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat după ce, în ultimii 10 ani, a fost depistat conducând cu permis necorespunzător categoriei sau cu dreptul de a conduce suspendat de nici mai mult, nici mai puțin de 47 de ori”, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Polițiștii sibieni i-au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.