A fost desemnată cea mai frumoasă elevă a CT Motru! A câștigat „Miss Boboc 2018”

0
10905

La sfârșitul săptămânii trecute, „bobocii” de la Colegiul Tehnic (CT) Motru s-au distrat și au socializat la Miss Boboc 2018-„The Prom of the Stars”! Elevii și juriul concursului au ales-o pe cea mai frumoasă dintre adolescentele care au concurat pentru acest titlu. 

Vineri, 26 ianuarie 2018, profesorul Daniela Ardeiu, împreună cu elevii clasei a X-a B din cadrul CT Motru, a organizat balul Miss Boboc 2018-,,The prom of the stars”. Evenimentul mai sus amintit a avut loc la Restaurantul ,,Comis” din municipiul Motru, intrarea fiind gratuită. În ultimul timp, balul bobocilor este o manifestare a bucuriei, un elogiului adus adolescenței, spun organizatorii.

La concursul de Miss Boboc s-au înscris mai multe eleve foarte frumoase și talentate, iar în urma desfășurării tuturor probelor câștigătoarele balului sunt:

Ghimiș Anaida Violeta-Locul I-,,Miss Boboc 2018”

Fecher Alexandra-Locul II

Popescu Adelina-Locul III

Miss Popularitate aleasă prin votul publicului: Popescu Adelina

 

,,Bobocii sunt tinerii care pășesc o nouă treaptă în inițierea vieții. Universul liceal este o nouă provocare; în liceu, elevul aprofundează cunoașterea prin diversitatea materiilor, dar ȋși cunoaște și chemarea lăuntrică, idealul profesiei. Lumea se deschide pentru ei (…) Mulțumim pe această cale sponsorilor deosebiți, fără dânșii visul de a organiza acest bal nu ar fi devenit realitate”, a transmis profesorul Daniela Ardeiu. Sponsorii acestui eveniment important au fost: S.C.Ghiocela-Domnul Râmescu Mihai; COMIS-Domnul Cojocarul Ion; Saloanele de înfrumusețare: Diva Studio, Euforia, Gilena; Florăriile: Vlami-Cris, I.E CăLIN și I.E Mihaela;  Ruican Florin, Dl.  T(anonim) și Oriflame- Robert Hoară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.