VIDEO Premii oferite la deschiderea hypermarket-ului „Exflor“. Au cumpărat o gumă sau o bere și au plecat acasă cu un aparat electrocasnic

0
1187

Sute de persoane au venit, miercuri după-amiaza, la deschiderea noului hypermarket „Exflor“, din sediul fostului Interex, din Târgu Jiu. Primii 100 de clienți au plecat acasă, pe lângă cumpărături, și cu premii oferite de societatea craioveană care a deschis noul spațiu comercial. Cumpărătorii au primit cadou aparatură electrocasnică sau diferite produse de bucătărie, deși mulți dintre ei au achizționat doar un pachet de gumă sau o sticlă de bere. „Am cumpărat două pliculețe de budincă și am primit o tigaie. M-a trimis mama să le cumpăr“, a spus un tânăr.
„Am luat o sticlă de bere și am primit un fierbător“, a mai spus un bărbat.

Al doilea magazin al companiei Exflor

Claudiu Zglobiu, principalul acționar al Exflor, a spus că investiția se ridică la aproximativ 70.000 de euro și au fost înființate 50 de noi locuri de muncă: „Venim cu 5.000 de produse alimentare și nealimentare pe care le oferim gorjenilor la prețuri mici și chiar foarte mici. Nu vorbim de produse proaspete. Compania noastră este în primul rând de distribuție, iar magazinul din Târgu Jiu este al doilea din conceptul și strategia pe care le-am creat. Spațiul de expunere este de 2.700 metri pătrați, iar spațiul de depozitare este de 800 metri pătrați. Au fost înființate 50 de locuri de muncă. Intenția noastră este de a dezvolta în primul rând partea de distribuție, astfel încât este foarte posibil să fie create noi locuri de muncă“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.