O fetiță de șapte ani a fost nenorocită pe viață de un câine fără stăpân

0
731

O fetiță de numai șapte ani a fost desfigurată de un câine fără stăpân care s-a repezit din senin la ea. Câinele a mușcat-o de față. Norocul copilei a fost că un bărbat se afla în apropiere și a reușit să îndepărteze animalul.

Cristina Bobirci, mama fetiţei, spune că a fost anunțată de un vecin și că și-a luat fetița în brațe, iar aceasta i-a spus: „Mami, nu vreau să mor“

Mama micuței ne spune că nu are bani să dea în judecată primăria: „E foarte dureros. A fost în faţa blocului şi a muşcat-o un câine. Se juca cu sora ei. Au pus-o jos şi au «topit-o» şi au lăsat-o într-o baltă de sânge. Fetiţa îşi aduce aminte ce s-a întâmplat. Era plină de sânge pe faţă, pe pantaloni, tricou. Nu ştiu dacă-i trece. Un vecin m-a chemat. Când am ieşit afară, am văzut-o. Am luat-o în braţe şi am încercat s-o duc la spital, dar nu am putut şi am chemat ambulanţa. Sunt foarte mulţi câini. Le dau oamenii de mâncare. Nu am posibilităţi să mă adresez instanţei de judecată“.

„Multiple plăgi faciale“

Rănile provocate de mușcături sunt grave. Fetița se află internată în Spitalul Județean de Urgență. „S-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe o fetiţă de şapte ani cu multiple plăgi faciale, o plagă profundă, ocupând cam două-treimi din arcada superioară dreaptă, ochiul tumefiat, într-o stare de traumă psihică. Este internată şi monitorizată în continuare, sub supraveghere oftalmologică“, a spus Alina Bumbaru, medic la UPU Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.