Posturi scoase la concurs de primăriile din Gorj

0
783

Trei primării din Gorj scoate la concurs mai multe posturi. Primăria comunei Săcelu angajează, pe perioadă nedeterminată, consilier. Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: studii superioare economice de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 1 an; cunoştinţe de operare pe calculator: abilităţi în utilizarea calculatoarelor, operare nivel avansat. Concursul va avea loc pe 21 și 23 martie.

Primăria comunei Stejari organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă, de guard, îngrijitor clădiri. Nu se solicită vechime în muncă pentru candidați. Proba scrisă se va desfășura pe 14 martie, iar interviul pe 16 martie.

Trei posturi scoase oferite de Primăria Drăguțești

Primăria comunei Albeni angajează, pe perioadă nedeterminată, buldoexcavatorist. Concursul va avea loc pe 15 și 17 martie.

Primăria comunei Drăguțești angajează trei consilieri la Compartimentului Agricol și la Compartimentului Contabilitate.
Pentru postul de consilier la Compartimentul Agricol se solicită studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul Ştiinţe inginereşti, specializările: agricultură, măsurători terestre şi cadastru, topografie minieră, cadastru şi managementul proprietăţilor, zootehnie, îmbunătăţiri funciare şi dezvoltare rurală, precum și vechime de cel puțin nouă ani. De asemenea, pentru postul de consilier la Compartimerul Contabilitate se solicită studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul Ştiinţe economice, specializarea Contabilitate, și vechime de minimum nouă ani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.