Mărturisire șocantă a unei femei din Târgu Jiu care a trăit catastrofa din Italia

0
863
FOTO: Pro TV
FOTO: Pro TV

Ioana Popescu (în fotografie, sursa: Pro TV), din Târgu Jiu, trăiește în Italia de mai mulți ani. Se afla la o distanță de câțiva kilometri de locul infernului, însă aici se aflau cele două fetițe ale sale, pe care le lăsase în casa surorii sale.
Femeia a povestit la Știrile Pro TV disperarea care cuprins-o la gândul că fetițele sale se aflau chiar în mijlocul dezastrului. A plecat pe jos și a mers desculță șapte kilometri. „Am trecut printr-un coșmar de nu vă pot descrie. Am luat cheile de la mașină, un telefon și am ieșit. 10 minute am stat în fața casei. Lumea țipa. Am crezut că nu e nimic grav. Am încercat să sun la cumnata și sora mea și nimic. Am plecat cu mașina și… un copac picat, o stradă blocată, garduri, o vilă picată. Am început să țip. Am mers peste dărâmături desculță, de mână cu soțul meu. Am căzut, dar m-am ridicat. Am mers 7 kilometri pe jos. Ne-a prins o mașină și ne-a luat până la copii. Nu credeam că le mai găsim în viață. Știam că e casa veche“.

Printr-un miracol, copiii Ioanei Popescu și rudele au scăpat de la moarte. Femeia povestește că au avut un mare noroc: „Când am ajuns acolo, le-am găsit în fața bisericii. Erau desculțe, în pijamale și plângeau. Fata mea era lovită la cap și la spate. Au aterizat de la etajul 2 la etajul 1, cu patul. S-a dărâmat acoperișul tot. Cumnata mea a rămas suspendată pe o țeavă de gaze. Au ieșit pe o fereastră, pe o perdea. Au scăpat și mulțumim lui Dumnezeu că suntem toți în viață”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.