Prețul plătit de primarul Cârciumaru pentru susținerea PSRO: Rotaru, în cărți pentru postul de director al Direcției de Patrimoniu

0
1016

PSD și-a păstrat ambii viceprimari ai municipiului Târgu Jiu și cu ajutorul consilierilor PSRO, partid condus în județul Gorj de către Marian Rotaru, fostul primar al comunei Lelești. Pentru susținerea din Consiliul Local Târgu Jiu, Marian Rotaru este în cărți pentru a ocupa funcția director al Direcției de Patrimoniu Târgu Jiu, în locul lui Carmen Mihail Tătaru, directorul adjunct care a preluat și atribuțiunile de director, după pensionarea lui Constantin Fîrță.

„Nu știu nimic de această propunere. Eu vreau să mă dedic afacerilor familiei și să-mi ajut soția. Sunt zeci de angajați la firmă și trebuie să îți dedici timpul pentru această afacere. Nu știu ce să răspund. Nu a existat o asemenea propunere“, a spus Marian Rotaru, contracandidatul lui Florin Cârciumaru din campania electorală, pe care l-a criticat dur, iar în acest fel și-a atras un număr neașteptat de voturi, însă, ulterior, cei doi și-au dat mâna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.