„Te iubesc pentru că….“. Cum și-au declarat iubirea târgujienii

0
1156

De Dragobete, târgujienii, bătrâni sau tineri, și-au declarat iubirea în cadrul proiectului „Te iubesc pentru că…”, organizat de Consiliile elevilor din Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ și Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”.
te iubesc ptPerechile s-au fotografiat într-o inimă imensă și și-au făcut declarații de dragoste, care au fost postate pe pagina de facebook a evenimentului.

 

„Te iubesc pentru ca nu exista viata fara tine,pentru ca esti totul pentru mine. Te iubesc fara sa stiu de ce,te iubesc pur si simplu! Te iubesc pentru ca te iubesc !!“, i-a spus Bogdan iubitei sale, Silvia.

Rebeca a avut mult mai multe de spune iubitului său, Rareș: «Căutându-mă,te-am găsit. Văzandu-te,m-am indragostit». Da, sunt complet îndrăgostită de tine,Rareș. Nu pot nega. Nu pot nega sentimentele mele față de tine. Stiu ca inima imi bate puternic cand te vad,da,știu asta. Stiu ca sunt cea mai fericita cand imi amintesti ca sunt frumoasă, da,stiu si asta. Stiu ca cele mai frumoase zile sunt acelea in care,pur si simplu,te văd. Da,stiu ca toate versurile mele „de suflet” sunt pentru tine,ca esti in gandurile mele,in visele mele,ca scriu despre tine. Da,stiu toate astea si mai stiu ca te iubesc. Eu nu te iubesc de la „pamant pana la luna”,caci odata ce ai ajuns pe luna cu persoana iubita de ce ai vrea sa te întorci? Iti amintesti prima imbratisare? M-ai strans in brate,aproape de inima ta. Ma umpli cu iubire,cu pofta de viata,cu ambitie si imi dai mereu aripi sa pot zbura pe culmile fericirii in siguranta,caci stiu ca esti in urma mea inspirându-mi incredere. Esti exact ce aveam nevoie,si vai!, îți mulțumesc atat de sincer ca te-am cunoscut“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.