Liceanul care a ucis-o pe amanta tatălui a scăpat de închisoare

0
1045

Liceanu Miodrag Teofil Vodislav, în vârstă de 16 ani, care a ucis-o în bătaie pe amanta tatălui său, a fost condamnat de Tribunalul Gorj la o pedeapsă de internare într-un centru de detenție: „Aplică inculpatului minor Vodislav Miodrag Teofil măsura educativă a internării într-un centru de detenţie, pe o perioadă de 7 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. (…) Încetează de drept măsura arestării preventive a inculpatului Vodislav Miodrag Teofil şi dispune punerea de îndată în libertate a acestui inculpat”. Sentinţa Tribunalului Gorj nu este definitivă.

A intervenit pentru a-și apăra mama

Adolescentul trăia împreună cu masa în Petroşani, părinții fiind divorțați. Liceanu a venit împreună cu mamasa sa în vizită la tatăl lui, Teofil Vodislav, care locuiește în comuna Scoarța chiar cu o zi înainte de 1 iunie, când se sărbătorește Ziua Copilului. Acesta nu era, însă, acasă, dar fosta lui soţie şi fiul s-au întâlnit cu iubita acestuia, Angela Lupu, căsătorită şi cu doi copii. Între aceasta și fosta soție s-a iscat un conflict. Mama adolescentului a fost jignită și agresată, iar liceanul a intervenit, moment în care a fost cuprins de furie și a lovit-o pe iubita tatplui, care a murit.

Miodrag Teofil Vodislav era elev la Colegiului Naţional de Informatică „Carmen Sylva“ din Petroşani. Era considerat un copil cuminte, care nu a creat probleme și cu note acceptabile la învățătură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.