Boxerul acuzat de trafic de droguri, arestat preventi

0
915

Boxerul Iulian Ghișe, iubitul cântăreței de muzică populară Raluca Căpitănescu, profesor la Școala Populară de Artă Târgu Jiu, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile de Tribunalul Gorj. Aceeași măsura a fost și față de alți doi suspecți.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj privind pe inculpaţii GHIȘE IULIAN ALEXANDRU, CORNEA GHEORGHE MIHAI şi ANGHEL ANDREI DANIEL. Dispune arestarea preventivă faţă de aceşti inculpaţi pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 12.02.2016 până la data de 12.03.2016, inclusiv, urmând a se emite mandat de arestare preventivă pentru fiecare inculpat“, se arată în sentința instanței de judecată.

 

Procurorii au efectuat nouă percheziții

 

Procurorii DIICOT au efectuat, săptămâna trecută, nouă percheziţii domiciliare în județul Gorj, în Hunedoara și Mehedinți. Acţiunea a urmărit destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în comercializarea de droguri de risc şi produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Poliţiştii au ridicat aproximativ 400 de grame de masă vegetală, două arme de foc, deţinute fără drept, un laptop, nouă telefoane mobile şi mai multe dispozitive de mărunţit şi cântărit.

 

Substanțele erau aduse din Marea Britanie

 

Potrivit oamenilor legii, în perioada octombrie 2015 – februarie 2016, ce trei suspecți care au fost arestați preventiv ar fi constituit un grup infracţional organizat care procura cannabis şi etnobotanice. Drogurile erau, apoi, distribuite fie prin intermediul serviciilor de curierat, fie direct, contra unor sume importante de bani. Drogurile şi substanţele psihoactive erau comandate de către membrii grupului de pe diferite site-uri de internet, în special din Marea Britanie, iar apoi erau distribuite în ţară la mai mulţi consumatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.