VIDEO Drama unei femei fără adăpost care doarme în Gara Târgu Jiu. Sala de așteptare, casa oamenilor fără locuințe

0
1269

Mai multe persoane fără adăpost au fost găsite în această seară, de polițiștii locali, în sala de așteptare a Gării Târgu Jiu. Oamenii s-au adăpostit aici din cauza gerului. În sala de așteptare, mirosul de urină este pătrunzător, cei mai mulți dintre cei aflați aici fiind sub infuența băuturilor alcoolice.

boschetari gara (14)

Persoane aflate în această situație nu au acceptat să fie duse la „Casa Iris“, centrul Primăriei Târgu Jiu destinat celor care nu au o locuință. „Am mai fost acolo. Nu ne primesc tot timpu. Rămânem aici că este bine. Dormim în gară. Caloriferul este chiar lângă scaune și este cald, a spus un bărbat, care se afla și sub influența alcoolului.

A acceptat ajutorul polițiștilor cu ochii în lacrimi

Doar o singură femeie care venea de afară pentru a se adăposti în sala de așteptare a acceptat cu ochii în lacrimi să meargă la centrul pentru persoane fără adăpost. Femeia, în vârstă de 48 de ani, a povestit drama prin care trece și că a ajuns să trăiscă din mila oamenilor.

boschetari gara (11)
„Sunt din Stejari. Nu mă primesc acasă. Mama mea trăieștem, dar nu mă primește. Am fost bolnavă. Doi ani și jumătate nu am călcat pe picioarele mele și am decăzut neurologic. Un om cu suflet mare m-a pus pe picioare, dar nu mă primesc acasă. Am avut o pată pe plămânul stâng și căzut neurtologic. Nu am pensie, nu am nimic șio trăiesc din mila străinilor. Mă îmbracă cunoștințele și mă încalăță. O persoană cu suflet mi-a dat ghetele că înghețat de frig și am doar o pereche de șosete. Un om extrardinar. Mai vin polițiștii locali și mă întreabă ce fac. Le răspund că supraviețuiesc. Am fost căsătorită, dar m-am despărțit. Nu am copii. Am lucrat ca factor poștal și centralistă, la Citex și la fabrica de cărămidă“.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.