11 amenzi pentru transportul de lemne. O mașină a fost confiscată

0
96

În perioada 26 septembrie–2 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari și Poliției Orașului Turceni au acționat pe DN 66 Rovinari-Turceni pentru verificarea legalității provenienței materialului lemnos.

„În cadrul activităților desfășurate de polițiști au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 9000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea a 27,34 m3 de material lemnos, în conformitate cu prevederile Legii 171/ 2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

De asemenea, în această perioadă a fost aplicată și o sancțiune contravențională pentru încălcarea prevederilor H.G. 69/2012 în valoare de 9000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare, a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, precum și indisponibilizarea pentru 6 luni a vehiculului transportator, față de un conducător auto care a transportat material lemnos fără a deține licență de transport“, se arată ntr-un comunicat al Poliției Gorj.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.