VIDEO Artiștii de la „Doina Gorjului“ au făcut „show“ la Târgul Internațional de Turism. Valentin Sanfira răsplătit cu 100 de euro

0
966

O delegație numeroasă din partea județului Gorj participă în această perioadă la Târgul Internațional de Turism de la Viena. Standul județului Gorj a fost printre cele mai vizitate.

Artiștii de la Ansamblul „Doina Gorjului“ au susținut mai multe spectacole în cadrul Târgului Internațional de Turism. Valentin Sanfira a primit 100 de euro de la un iubitor al muzicii populare românești.

viena

Standului Gorjului, vizitat de oficialități austriece

Pentru ca turiștii să cunoască tradițiile, la Viena a fost amenjată și o prispă gorjenească. Standul județului Gorj a fost vizitat de Harry Kopiecz, președintele Parlamentului landului Viena, Hazel Steiner, prim-ministru al landului Salzburg, și de Martin Roy, director REED Austria, organizatorul exclusiv al Târgului de Turism Ferien Messe Viena.

Patru meșteri populari, la Viena

 

Din numeroasa delegație a județului Gorj au făcut parte și patru meșteri populari, care au prezentat activitățile specifice.

„Patru meșviena 2teri populari din cadrul ȘPA participă la Târgul Internațional de Turism care se desfășoară la Viena în perioada 14-17 ianuarie 2016, o delegație din Gorj este prezentă acolo. Sunt colegi de la instituția noastră, colegi de la Ansamblul Profesionist «Doina Gorjului» și de la Consiliul Județean Gorj. Se află acolo pentru a promova județul nostru. Acolo se află Filo
mena Tiștere, de la Secția Externă Sohodol-Tismana, Dumitru Coneru, de la Secția Externă Bălești, Nicolae Rotaru și Daciana Ungureanu de la Novaci. Totodată, la acest eveniment participă și colegul nostru, Vasile Pleșea, artist fotograf în cadrul Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu”, a precizatIani Gârbaciu, purtător de cuvânt Școala Populară de Artă Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.