O casă din Bumbești Jiu a ars în două minute

O casă din localitatea Bumbești Jiu a ars în numai două minute, după cum spun martorii la acest eveniment. Focul a pornit de la o oală cu untură și a afectat întâi hota, după care s-a extins.
Toți vecinii au sărit să stingă focul alături de pompieri. „Focul s-a întins foarte repede pentru că deasupra erau baloți cu paie. În două minute a luat totul foc. Pompierii de la Bumbești Jiu au venit foarte repede, dar mașina este foarte mică. Am venit să ajutăm. Vântul a fost puternic“, a spus unul dintre vecini. Un alt localnic spune că hidrantul era prea departe și mașina de pompieri nu a putut fi alimentată cu apă: „Am sărit să ajut că am lucrat o viață întreagă ca pompier. Hidrantul a fost prea departe. Sunt puse la depărtare. Până am întins furtunul, focul s-a extins. Mașina de la Târgu Jiu a ajuns prea târziu“.

 

Sora proprietarului locuinței a spus că mașinile de pompieri de la Târgu Jiu au venit cu întârziere: „M-am născut în casa asta. Mașina de la Târgu Jiu a ajuns prea târziu, după o oră. Dacă nu era bătrânul ăsta pompier nici nu știau să mufeze. Asta e România! Ce să mai spun. Moare omul cu zile. Mama, care are șaptezeci și ceva de ani, avea pe aragaz oala cu lapte și cu niște untură. S-a aprins focul de la hotă. Puteau recupera din bunuri“, a spus Rodica Stoica

Leave a Comment

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.