Doi fugari periculoși sunt în libertate

Doi indivizi de etnie romă foarte periculoși sunt în libertate, după ce au provocat un scandat sângeros în cartierul Pandurașul, din Târgu Jiu. Conflictul a avut loc în noaptea de luni spre marți. Frații Marius și Daniel Marin au snopit în băiate și au tăiat cu cuțitele doi bărbați, unchi și nepot.

Constantin Mărgel, de 45 de ani, se află în stare gravă și a fost transportat la un spital din Târgu Mureș, pentru a fi salvat, iar nepotul lui, Ioncilă Nichifor, 31 de ani, se află la Secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
Scandalul a început de la un cal, dar s-a produs pe fondul consumului de alcool. Ioncilă Nichifor spune că a vrut să-l salveze viața unchiului său: „Era un unchi de-al meu. M-am pus peste el să nu-l taie. I-au dat în cap cu bâtele de baseball. De la un cal s-a întâmplat. A vrut să cumpere un cal de la ei. S-a luat cu ei în gură și au vrut să bage calul cu japca în curte. Era puțin băut unchiul meu. Eu m-am pus peste el să nu-l mai taie și m-au tăiat și pe mine în burtă și în spate. Doi frați ne-au atacat“.

 

Frații cuțitari au fugit 

 

Cristina Ciobanu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, a precizat că agresorii au fugit: „La Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj este înregistrat un dosar penal și se fac cercetări privind comiterea infracțiunii de omor calificat. procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpaâților Marius Marin și Daniel Marin pentru comiterea comiterea infracțiunii de tentativă de omor calificat. Cei doi inculpați au fugit și s-au sustras de la urmărirea penală. S-a reținut ca stare de fapt că, azi noapte, în cartierl Pandurașuil, cei doi inculpați au agresat două victime ăroducându-le leziuni grave pe tot corpul cu cuțitul. Cercetările continuă“.

Leave a Comment

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.