Sunt sătul!

Dacă aș fi fost musulman, legea și religia mi-ar permite să tai capul celui care batjocorește credința mea…
Dacă aș fi fost evreu, legea din țările civilizate mi-ar permite să bag în pușcărie pe cel care mă insultă, sau numai glumește (cazul artistului Dieudonné Franța) pe seama apartenenței mele religioase. Acest fapt se numește anti-semitism și instigare la ură rasială sau religioasă… Cheltuielile de tribunal mi-ar fi plătite și aș fi despăgubit cu mii de euro.

Sub pretext că sunt creștin, și legea mea e bună și Dumnezeul meu îngăduitor și ne impune să fim buni și să ne iubim până chiar și dușmanii, sunt insultat la modul cel mai abject peste TOT în mass media, mi se batjocorește instituția divino-umană de care aparțin, adică Biserica. Care biserică? Cum care? CEA care pentru mine este ce mai prețioasa, îmi este mânjit omul pe care eu îl numesc părinte, și Domnul nostru Iisus Hristos este ironizat. Dacă o persoană face un comentariu la un articol, sau este contra unui articol care insultă credința creștin – ortodoxă este taxat ca și „cretin ortodox” sau și mai urât (intrați pe paginile de facebook ale asociațiilor secular ateiste și încercați să aveți o opinie crestină…). Gata! Ajunge fraților! STOP!!!!!! Nu aveți dreptul să ne vorbiți așa. Sunteți atei, anti creștini, tătari, FEMEN, păgâni, masoni, evanghelisti, martorii cui vreți voi, frații de ziua enspea, mormoni, evrei, musulmani, sataniști, comuniști, gay, lesbi, inculți, nebuni, pedofili, zoofili… Să fiți sănătoși, dar uitați de mine și de religia mea de creștin ortodox. Viața e scurtă. Sper să ne vedem cu bine și dincolo. Cu respect. Mulțumesc!!!!
• profesor Adrian Popescu

COMMENTS

 • Anonim

  Subscriu! Ati pus punctul pe „i” sau mai bune zis, degetu pe rana”!!

 • BD

  ?
  Chiar esti crestin? Sigur? Ma rog…
  Oricum, articolul pare o refulare pe care de obicei o ai cu capul infipt in perna… nu ved de ce ti-ai transforma simtamintele in circ de mahala. Nu vad.

 • RS

  BD, ce comentariu penibil… probabil esti un ateu fanatic care se oftica atunci cand un om arata o realitate. De ce ii cenzurezi dreptul de a se exprima si de a arata un fapt? aaaaa, esti exact ca aia spre care arata cu degetul 🙂 QED!

 • Libertatea de exprimare este des invocata de ,,talibanii atei”….atunci cand sunt denigrate si batjocorite sentimentele si crezul crestinilor ortodocsi…Cand insa acestia invoca bunul simt si fac apel la un dialog civilizat ,sunt numiti fundamentalisti, extremisti si cre(s)tini…De ce parerea unui crestin ortodox este circ de mahala BD..?

Leave a Comment

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.